L’Ajuntament de Canet manifesta el seu suport a Comediants

Des de l´Ajuntament de Canet de Mar es lamenta profundament l´actual situació financera que pateix l´empresa Comediants.

L´equip de govern ja ha manifestat la seva predisposició a cercar les solucions que estiguin a l´abast de les administracions públiques i encoratja el grup artístic a seguir endavant amb la seva tasca, que fa més de 30 anys que desenvolupen arreu del món.


Els Comediants formen part de Canet. Són un símbol del nostre poble i sempre han estat una referència local a nivell internacional.

Actualment, Comediants i l´Ajuntament de Canet mantenim una excel.lent entesa i gaudim d´una relació fluïda i distesa. Així ho demostren el conveni signat l´any passat per a l´ús de les instal.lacions de la Vinya, o la participació del grup en molts actes lúdics i festius de la localitat.

Per aquest motiu, tot i que ens sap greu la seva situació actual, fruit de situacions i esdeveniments externs a la companyia, sabem que seguiran endavant engrescant-nos a tots amb la seva creació i imaginació artística.

Canet de Mar, 24 de febrer de 2003