L’oferta turística del Maresme es promocionarà al SITC

 


Un any més, la comarca del Maresme tindrà una nodrida representació al
Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC)
que s’inaugurarà a Barcelona el dijous, 22 d’abril, i romandrà obert al públic fins el diumenge 25 d’abril. A més del Consorci de Turisme Costa del Maresme que ofereix l’oferta general de la comarca, divuit ajuntaments hi seran presents amb estand propi per promocionar els atractius dels seus propis municipis. L’objectiu de la comarca és que els visitants identifiquin el Maresme com una zona propera que, a més de comptar amb un dels parcs hotelers més importants de Catalunya, disposa durant tot l’any d’una variada oferta d’alternatives de lleure.


L’oferta turística del Maresme es trobarà al palau 2 de les instal.lacions de Fira de Barcelona. Dins l’espai de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona hi haurà els estands de Mataró, Alella, Teià, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Argentona, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Canet de Mar, Caldes d’Estrac, Calella, Pineda, Malgrat de Mar, Sant Pol de Mar i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme que aportarà la visió global de la comarca i promocionarà l’oferta pròpia dels municipis que no tenen presència a la Fira. Per la seva banda, Santa Susanna tindrà estand propi fora de l’espai de la Diputació. A banda de repartir fulletons i material promocional, durant tots els dies els municipis faran activitats complementàries. El programa previst és el següent: Dijous 22 d’abril 12:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella
16:00h.: Consorci de Turisme: Presentació del desplegable que incorpora els llocs d’interés turístic de la comarca. Tot seguit Sant Cebrià de Vallalta oferirà un tast de maduixes i Vilassar de Mar repartirà flors als assistents.
17:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella.
18:00h.: Sant Cebrià de Vallalta: tast de maduixes Divendres, 23 d’abril 11:30h.: Caldes d’Estrac: Presentació de la Fundació Palau i Fabra (Picasso) i tastet de pèsols.
12:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella
17:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella.
18:00h.: Sant Cebrià de Vallalta: tast de maduixes Dissabte, 24 d’abril 12:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella
17:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella.
18:00h.: Sant Cebrià de Vallalta: tast de maduixes Diumenge, 25 d’abril 10:00h.: Arenys de Munt: Exhibició de puntaires que es perllongarà durant tot el matí.
11:00h.: Arenys de Munt: Exhibició de vidre tallat a càrrec de Ramón Artigas.
12:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella
12:00h.: Malgrat de Mar: Concert de Banda a càrrec de “Triangle de Sants”.
13:00.: Sant Vicenç de Montalt: Concert a càrrec de l’Orfeó El Delme de Sant Vicenç.
17:00h.: Alella: Tast de vins de la Denominació d’Origen d’Alella.
18:00h.: Sant Cebrià de Vallalta: tast de maduixes