La Coordinadora d’Entitats de Persones amb Discapacitat del Maresme organitza una jornada sobre l’esport per a tothom

 


El dissabte 10 de juny se celebrarà a la sala d’actes de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró la jornada Fem Esport organitzada per la  
Coordinadora d’Entitats de Persones amb Discapacitat del Maresme . Aquest acte és el primer que organitza aquesta Coordinadora de la que en formen part el Consell Comarcal del Maresme i un total de quinze entitats que treballen amb persones amb discapacitat de la comarca.


Les persones amb discapacitat tenen tot el dret d’accedir a l’esport en igualtat de condicions i com a qualsevol altre ciutadà. A més, amb la pràctica esportiva, les persones amb discapacitat aconsegueixen -entre d’altres beneficis- un major grau d’independència, grans fites personals, passar estones agradables i integrar-se socialment. És per això que la Coordinadora d’Entitats de Persones amb Discapacitat del Maresme ha organitzat una jornada sobre esport per a tothom que té com a objectiu apropar el món de l’esport adaptat a les persones amb discapacitat, tot donant a conèixer les diferents modalitats esportives que es poden practicar. {N}PROGRAMA DE LA JORNADA{N} 11:00-11:10h.- Presentació, a càrrec de Xavier Serra, Conseller Delegat de l’àrea de Serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme.
11:10-11:50h .- Modalitats esportives: {.d}L’esport i la paràlisi cerebral, a càrrec d’ Àngels Solà, Directora Tècnica de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals.
Esports i esportistes amb discapacitat física, a càrrec de Lídia Foix, tècnica del programa Hospi.Esport, Federació Catalana d’Esports de Minusvàlids Físics.
Activitat física adaptada, no de competició, a càrrec de Maria José Rozas, responsable del programa ECOM.ESPORT.{.d} Moderador: Eloy Pera (GIMM)
12:05-13:45 .- Experiències en la pràctica de l’esport adaptat: Diferents esportistes explicaran com van superar les dificultats i com senten i es beneficien de la pràctica de l’esport.
Cloenda a càrrec de Ramon Gisbert, esportista, seleccionador nacional i gestor esportiu. {N}Dia: DISSABTE 10 DE JUNY Lloc: Sala d’actes de la biblioteca Pompeu Fabra (Plaça Occitània, s/n de Mataró){n}