La Diputació explica als alcaldes del Maresme les inversions al territori i el nou Catàleg de serveis 2014

Abans de començar l’acte, es mantindrà un contacte amb els mitjans de comunicació

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, explicarà demà, als alcaldes del Maresme el suport econòmic i tècnic que la Diputació destina a la comarca, així com les principals novetats del Catàleg de serveis 2014. L’acte, que es farà a les 19:00h a la Sala de Plens del Consell Comarcal estarà presidit pel president del CCM Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

El president de la Diputació, Salvador Esteve, i el vicepresident tercer i diputat per a la Cooperació Local, Joaquim Ferrer, explicaran amb detall tant l’oferta del Catàleg de serveis 2014 com totes les inversions que s’han realitzat a la comarca del Maresme des de l’inici del mandat.

La Diputació de Barcelona presenta el nou Catàleg de serveis 2014 que, amb un pressupost de 53,9 MEUR, s’incrementa un 32% respecte al de l’any passat. Són 217 recursos que es posen a disposició dels ajuntaments i ens locals de la demarcació perquè puguin oferir uns serveis de qualitat als ciutadans.

A partir de l’oferta prevista al Catàleg, els ens locals presenten les corresponents sol·licituds, que es valoren tècnicament i, amb posterioritat, es procedeix a la concessió dels ajuts, amb caràcter general, en funció de la qualitat tècnica dels projectes locals i de la disponibilitat de recursos amb què compta la Diputació.

Data: 2014-02-26

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró)