La possibilitat de poder disposar d´un institut d´ensenyament secundari al municipi de Dosrius va agafant cos

Durant l´any 2003 des de l´Ajuntament es van començar a fer els passos pertinents per sol·licitar aquest equipament d´ensenyament per donar servei als joves d´entre 12 i 18 anys, ja que actualment s´han de desplaçar a l´institut d´Argentona.


Totes aquestes feines per intentar aconseguir l´institut han donat fruit, ja que el passat dimecres 3 de març, en una reunió que va tenir lloc al Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, entre l´alcalde del municipi de Dosrius, Sr. Josep Jo, el regidor d´Ensenyament, Sr. Josep M. Sagristà i el Delegat Territorial, Sr. Jordi Roca, per parlar de diversos temes relacionats amb el món de l´ensenyament, un dels punts tractats va ser la construcció d´un institut en el nostre municipi i, de paraula, el Sr. Jordi Roca es va comprometre a iniciar tots els processos, per tal que aquest equipament sigui una realitat en un període d´uns 4 – 5 anys.

En aquests moments l´Ajuntament de Dosrius ha ofert els terrenys que estan ubicats a la zona esportiva de can Batlle, concretament les pistes de tennis, per tal que si és procedent i el departament d´Ensenyament ho sol·licita, es pugui fer el traspàs de titularitat. A partir d´aquí, caldrà iniciar el procediment d´encàrrec de projecte i entre la part administrativa, la redacció del mateix i les corresponents exposicions públiques, ens en podríem anar cap als voltants de l´any 2006, per preparar el concurs públic per a l´adjudicació de l´obra.

Per tant, comptant molt a l´engròs, si no hi ha cap entrebanc, al 2008 podria entrar en funcionament l´institut d´ensenyament.

Josep Jo i Munné
Alcalde