La secció Arts i Lletres de la Societat Cultural Sant Jaume convoca la 27a edició dels Premis de Poesia Marià Manent

Aquests premis literaris són quatre, el Marià Manent de poesia (amb un premi de 900 €), el Francesc Vila i Casas d´assaig (premiat amb 500 €), l´Arts i Lletres (amb un premi de 300 €) a la memòria d´en Valerià Pujol al millor conte de tema lliure i, finalment, el Freia (premiat amb 300 €) adreçat al millor conte de tema lliure per a infants.


Totes aquelles persones interessades a participar en alguna de les quatre modalitats establertes, han de trametre els seus treballs, inèdits, a la Societat Cultural Sant Jaume (Secció Arts i Lletres. Riera de Premià, s/n. 08338 Premià de Dalt), abans del 23 d´octubre de 2003. Cada concursant pot participar amb el nombre de treballs que desitgi. L´entitat ha editat unes bases dels premis literaris que es poden trobar a les dependències municipals i a la Societat Cultural Sant Jaume. La participació en el concurs pressuposa l´acceptació d´aquestes bases.

El jurat pot declarar deserts els premis i concedir accèssits si ho creu convenient. Enguany, el jurat qualificador el formaran l´Àlex Susanna, l´Enric Vila, en Francesc Rodón i dos nous col·laboradors. El coordinador dels Premis Marià Manent és en Jesús Fuxet.

L´acte d´atorgament dels premis literaris tindrà lloc el dissabte 29 de novembre de 2003, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala de l´Orfeó de la SC Sant Jaume de Premià de Dalt. Els premis Marià Manent els organitza la secció d´Arts i Lletres de la Societat Cultural Sant Jaume, amb el suport de l´Ajuntament de Premià de Dalt.