La Xarxa TET Maresme organitza un curs de gestió de xarxes en projectes d’àmbit educatiu que s’iniciarà el proper 30 de setembre.


El curs de Gestió de xarxes en els projectes d’àmbit educatiu és una formació pensada i dissenyada per la Xarxa TET Maresme conjuntament amb l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona després de realitzar el curs d’Orientació i Acompanyament als joves del Maresme, el passat mes de maig. Aquest curs és a mida, especialment destinat als i les professionals del Maresme que treballen o volen treballar projectes en l’àmbit de la transició escola treball que impliquen una tasca de treball en xarxa i de gestió d’aquesta en temes que poden ser molt transversals.
{X}
La formació realitzarà els propers dies 30 de setembre i 7,14, 21 i 28 d’octubre de 9.30h a 13.30h al Maresme Centre de Negocis situat a Mataró i la docència la portarà a terme el professor Jordi Longás, coordinador i docent del Màster en Pedadogia Social: Lideratge de la Transformació Educativa de la URL. També és col·laborador habitual de la Diputació de Barcelona en l’àmbit de la TET, l’èxit escolar, xarxes educatives i formació en treball en xarxa i la seva avaluació a varis municipis.

El curs tractarà de sensibilitzar als i les professionals de la gestió socioeducativa municipal sobre la importància del treball en xarxa i les seves implicacions a l’hora d’abordar problemàtiques complexes, conèixer els principis i característiques del treball en xarxa, facilitar eines metodològiques per desenvolupar aquest treball i crear espais de reflexió conjunta i contacte entre professionals de diferents recursos de la comarca.

En el següent
enllaç
trobareu la informació sobre les dates, continguts, objectius i inscripció. Tot i el bon ritme de les pre-inscripcions – de les quals cal esperar rebre confirmació – aquestes resten obertes fins al 23 de setembre.