Laia Valls rep el diploma de mestra artesana

L’artesania alimentària del Maresme viu un bon moment. Després de l’èxit assolit per els i les professionals que van presentar els seus productes a la darrera edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i del reconeixement a tres productores i elaboradores agroalimentàries de la comarca, una altra maresmenca, la Laia Valls va rebre la setmana passada el diploma de mestra artesana en reconeixement als mèrits extraordinaris acreditats en carnisseria, cansaladeria i xarcuteria.

El títol de mestre artesà que atorga la Generalitat és, avui dia, la qualificació professional més alta en les indústries artesanes. I aquest any de l’ofici de carnisseria, cansaladeria i xarcuteria només se n’han lliurat 8, un d’ells ha vingut al Maresme.

Laia Valls ha seguit la tradició familiar a la històrica Can Valls d’Argentona. 200 anys d’història i quatre generacions elaborant artesanalment embotits i plats preparats i servint carn fresca de la màxima qualitat. En la seva trajectòria professional, Laia Valls destaca per saber conjugar exquisidament la tradició i la innovació. Una bona combinació que posen els seus productes en el màxim nivell, com ara l’original botifarra d’ou amb carxofes que va rebre una menció especial del jurat l’any passat al concurs nacional de Catalunya a la millor botifarra d’ou singular.

Can Valls forma part de la Xarxa de Productes de la Terra Maresme.