Lliurament a Santa Susanna del premi “Iglú verd” per haver augmentat un 13% el reciclatge de vidre durant la campanya d’estiu

 

Santa Susanna és un dels 40 municipis de l’Estat que ha aconseguit superar el repte marcat per Ecovidrio de millorar substancialment la recollida de vidre durant la campanya d’estiu. El municipi, amb la col·laboració de més de 41 establiments hostalers, ha recollit, entre juliol i setembre, 159.938 quilograms de vidre, un 13% més que durant el mateix període de 2014. Ecovidrio lliurarà el guardó a l’alcalde, Joan Campolier, el proper dilluns 14 de desembre a les 10:00h.

L’Iglú Verd és un reconeixement d’àmbit estatal que atorga l’entitat Ecovidrio als municipis que durant els mesos d’estiu aconsegueixen millorar la seva recollida de vidre.

El Consell Comarcal del Maresme va proposar a Santa Susanna, municipi que incrementa substancialment la seva població durant la temporada estiuenca presentar-se al Projecte. Va facilitar la instal·lació de 30 nous contenidors decorats amb motius estiuencs i gràcies a la implicació municipal, dels ciutadans i, en especial dels hostalers, s’ha aconseguit el repte.

La gerent d’Ecovidrio a Catalunya i Balears, Sílvia Mayo, lliurarà l’Iglú Verd a l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, el proper dilluns, 14 de desembre, a les 10:00h a l’ajuntament. També hi assistirà el Conseller delegat de Medi Ambient Josep Triadó.

Data: 2015-12-14

Lloc: Ajuntament de Santa Susanna