Maresme Centre de Negocis, un nou servei a la comarca per a emprenedors i autònoms

 
El Consell Comarcal recupera el Maresme Centre de Negocis per donar suport als emprenedors i autònoms del Maresme. Les instal·lacions, ubicades a l’Avinguda Jaume Recoder de Mataró, inclouen despatxos de lloguer, espai de coworking i sales polivalents per realitzar activitats formatives. La inauguració oficial ha anat a càrrec del president del CCM, Miquel Àngel Martínez, del conseller delegat de Promoció Econòmica, José Manuel López, i del diputat delegat de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Joan Roca. Hi han assistit diferents representants polítics i tècnics municipals.

El Consell Comarcal ha reeditat la figura del Maresme Centre de Negocis (inaugurat l’abril de 2008 a l’edifici universitari del Passeig Callao i tancat quan l’EUM es va traslladar al Tecnocampus) per donar suport a la generació d’ocupació a la comarca, principalment a partir de l’emprenedoria i del col·lectiu d’autònoms. Segons les dades de les que disposa el CCM, el Maresme ha perdut en els darrers anys prop de 3.000 autònoms. Tot i això, aquest col·lectiu continua tenint molt de pes. Són  33.190, segons dades de 31 de desembre de 2012. D’aquests, el 25% exerceixen la seva professió sense disposar d’un local o oficines pròpies.

El Maresme Centre de Negocis els ofereix la possibilitat de disposar de petits despatxos, adequats a les seves necessitats, i, fins i tot, de realitzar la seva feina d’oficina en taules de coworking que es poden llogar per dies. També podran accedir a sales per mantenir reunions amb els clients o per organitzar petites jornades o accions de formació.


 
A més, el Servei comarcal d’Emprenedoria estarà ubicat a les mateixes instal·lacions per donar un suport i un assessorament més continu a aquelles persones que estiguin iniciant el seu negoci.

Podeu veure més detalls dels serveis que s’ofereixen CLICANT AQUÍ

Per veure les instal·lacions i detalls de la inauguració, podeu consultar l’àlbum de fotos, CLICANT AQUÍ