Massimo Cova presenta les seves darreres creacions artístiques al Calisay d’Arenys de Mar

El pintor, arquitecte i fotògraf Massimo Cova, nascut a Itàlia i afincat a Arenys de Mar, obre aquest divendres la temporada d’exposicions al Calisay amb Monotípies. La mostra s’inaugurarà a les vuit del vespre i es podrà visitar a la sala d’exposicions del centre cultural arenyenc fins l’1 de febrer. L’horari de visites serà de 6 a 9 de la tarda, els divendres; de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 de la tarda, els dissabtes i diumenges, i els dies festius de 6 a 9 de la tarda.


Massimo Cova ha volgut experimentar amb una nova tècnica artística i a Monotípies exhibeix el resultat: una vintena de gravats sobre cartró. Collages amb temàtica variada, des de flors o bodegons fins a figures humanes i dibuix abstracte, i diferents mides: de 35 per 50 centímetres i 40 per 60 centímetres, entre d’altres.

L’autor d’aquests gravats és força conegut a la nostra vila per les diferents manifestacions artístiques que conrea i també com a arquitecte. És qui va projectar la remodelació del centre cultural del Calisay. Com a fotogràf, aquests últims anys ha publicat els llibres Llums i ombres d’Arenys i Barcelona de viatge. També és conegut per la seva faceta com a pintor.