Modificació puntual de les NNSS per fer 13 habitatges de promoció pública a Vilassar de Dalt

L’Ajuntament ha acordat fer la modificació puntual de les Normes Subsidiàries (NNSS) del solar del carrer Vidal i Barraquer 10-12, per tal de poder millorar les condicions edificatòries a l’hora d’iniciar el projecte per fer 13 nous habitatges de promoció pública.


La moció va ser presentada pel regidor d’Urbanisme, Màrius Garcia, en la sessió plenària de gener i va obtenir els vots favorables del Grup d’Esquerres i PSC, i l’abstenció de la resta de grups polítics del consistori.

Seran un total de tretze habitatges, el projecte dels quals s´ha encarregat a l´empresa municipal VISERMA, que ha adquirit el terreny del carrer Vidal i Barraquer 10-12, per tal que, una vegada finalitzats tots els terminis administratius, es puguin començar les obres.

Dels tretze habitatges que hi ha projectats, deu estaran entre els 75 i els 80 m2 i tres seran apartaments que oscil·laran d´entre els 40 i els 60 m2. En total la superfície construïda serà de 1.030 m2.

El regidor d´Urbanisme, Màrius Garcia, ja ha presentat la maqueta del projecte. El solar, comprat per VISERMA a la companyia d´electricitat Endesa i a particulars, està ubicat en el carrer Vidal i Barraquer i disposa de tots els serveis d´aigua, gas, electricitat, telèfon i clavegueram. L´avantprojecte explica que es podrà edificar en planta baixa i dues plantes. Així mateix, i a causa de la ubicació del solar i l´existència d´un passatge inferior, es podrà fer una planta semisoterrani destinada a 15 places d´aparcament. Aquesta iniciativa servirà per pal·liar una mica més la forta demanda d´habitatge social a la vila.