Mor un esportista que participava al Challenge Barcelona_Maresme

La direcció del Challenge Barcelona-Maresme, l’ajuntament de Calella i la Federació Espanyola de Triatló han comunicat la defunció d’un dels participants a la prova que es desenvolupa aquest diumenge a la comarca del Maresme

La direcció de Challenge Barcelona, l´Ajuntament de Calella i la Federació Espanyola de Triatló comuniquen la defunció d´un dels participants a la prova que es desenvolupa aquest diumenge  a la comarca del Maresme.

En els primers metres de la prova de natació, el triatleta ha patit una pèrdua de coneixement, essent detectat pels equips de salvament de la Creu Roja que prestaven servei en aquell indret. Aquests han procedit a la seva evacuació a terra on ha estat atès d´una aturada cardiorespiratoria pels serveis mèdics de l´organització (tres metges i dos DUI), que posteriorment han rebut el suport d´una UVI mòbil del Sistema d´Emergències Mèdiques desplaçada fins al lloc.

Els serveis mèdics han certificat la defunció del triatleta després de practicar les corresponents maniobres de reanimació avançada sense èxit.

La direcció de Challenge ha donat suport en tot moment a la família i s’ha posat a la seva disposició per tot allò que necessités. Per la seva banda, l´Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha comunicat el fet al Consolat Britànic, que s´ha posat a disposició de la família.

Challenge Barcelona Maresme, l´Ajuntament de Calella, el Consell Comarcal del Maresme i la Federació Espanyola de Triatló expressen el seu més sentit condol a la família i agraeixen  als serveis d´emergència  la professionalitat demostrada.