Motivació, idees i innovació centraran el Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

Divendres, 17 de febrer, al Teatre Monumental de Mataró

 

En la seva quarta edició, el Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme que organitza el Consell Comarcal emplenarà el Teatre Monumental de Mataró d’estudiants de batxillerat i cicles formatius. A partir de ponències i d’experiències d’èxit, se’ls motivarà per desenvolupar les seves habilitats, enfortir les seves capacitats i despertar el seu esperit emprenedor.

En aquesta ocasió, el Teatre Monumental s’ha quedat petit i no podran assistir tots els Centres docents que s’hi havien interessat. Les 700 places d’aforament estaran ocupades per 16 instituts i escoles de Mataró, Calella, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Montgat, Canet de Mar, Premià de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.

El conferenciant i formador Viktor Küppers i el reconegut consultor d’innovació empresarial Alfons Cornella aportaran el seu coneixement i les empreses maresmenques Pixelon, Cerveses Synera i Amedia explicaran com han transformat una idea en negoci. Pixelon, de Mataró, es dedica a l’animació en 3D; Cerveses Synera, d’Arenys de Mar, s’està fent un forat en el mercat de els cerveses artesanes i Amedia, de Pineda de Mar, es dedica als audiovisuals i farà una demostració de gravacions amb dron. Fanatix Urban Dance, constituits com a cooperativa en Canet de Mar, clouran el Fòrum amb una demostració de dansa i cultura urbana.

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el Director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat, Pere  Condom, seran els encarregats d’obrir el IV Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme.

PROGRAMA

9:15h.-  Presentació i benvinguda a càrrec de Miquel Àngel Martínez i Camarasa, President del Consell Comarcal del Maresme

9:30h.- Conferència de Victor Küppers, que ajudarà els joves a reflexionar sobre com potenciar la seva motivació i que visquin els seus projectes amb més alegria, il·lusió, entusiasme i optimisme.

10:15h.- La companyia Magatzem d’Ars interpretarà una obra de teatre molt divertida en el marc de l’emprenedoria.  

10:45h.- Descans

11:15h.– El consultor, formador i expert en innovació Alfons Cornella parlarà sobre les seves idees i experiències en el marc de la innovació.

11:45h.- Joves emprenedors ens explicaran la seva nova aventura emprenedora … t’atreveixes a fer el pas?  

12:15h.- Experiència i actuació musical de Fanatix Urban Dance, un grup de joves maresmencs que demostraran les seves habilitats de dansa i cultura urbana. “Un torrent d’energia tècnica, humor i imaginació que farà vibrar els joves i adults”.

Data: 2017-02-17

Lloc: Teatre Monumental – Mataró

Ho organitza: Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme