Neix l’espai web “El Portal de la Gent Gran” del Maresme

Coincidint amb la celebració el 15 de juny del Dia Mundial per a la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a les persones grans, el Consell Comarcal ha posat en marxa el Portal de la Gent Gran (https://gentgran.ccmaresme.cat), un espai web que -amb la col·laboració dels ajuntaments i del món associatiu- recull informació d’interès per a aquest col·lectiu.

L’objectiu del nou Portal és promoure un envelliment actiu donant un pes especial a l’agenda de les activitats programades en els municipis maresmencs. Per facilitar-ne l’accés, les persones interessades s’hi poden inscriure i rebre a través de WhatsApp un butlletí mensual amb totes les novetats.

A més, es fomentarà la participació activa en el Consell consultiu de la Gent Gran del Maresme, un organisme reactivat recentment per conèixer les necessitats socials de la gent gran del Maresme, articular polítiques per a la gent gran i promoure activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones.

El Portal, amb una imatge moderna que defuig d’estereotips, incorpora informació dels serveis que ofereixen els ajuntaments a la gent gran i anirà incorporant informació relativa a salut i formació.