Òmnium Cultural i 6 forces polítiques del Maresme fan una crida a la participació massiva en la manifestació del 10 de juliol

  


La sala de Plens del Consell Comarcal ha estat l’escenari on el Vice-President d’Òmnium Cultural de Mataró-Maresme, Antoni Pous, ha donat a conèixer el Manifest Unitari de Convocatòria a la Manifestació del Dia 10 a Barcelona. Un text consensuat pel PSC, CDC, UDC, ERC, ICV i CUP en el qual es fa una crida a la participació massiva de la ciutadania del Maresme i de les seves institucions, entitats i col·lectius a la manifestació que tindrà lloc el proper dissabte a Barcelona com a rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Constitucional en relació a l’Estatut.


Totes les forces polítiques han coincidit a valorar molt positivament l’acord al qual han arribat perquè el Maresme doni una imatge d’unitat a la manifestació del 10 de juliol perquè “creiem que som davant d’un moment transcendent dins la nostra història, en una cruïlla. És per això que totes les forces polítiques avui representades, amb el recolzament d’Òmnium Cultural, com a entitat convocant de la manifestació de dissabte, hem volgut fer aquest acte conjunt, mostrant unitat i visió de país”.
Podeu llegir el Manifest,  
clicant aquí