Presentació de les empreses maresmenques que exposaran els seus productes a la fira alimentària Anuga (Alemanya)

10 empreses alimentàries del Maresme, seleccionades pel Consell Comarcal, viatjaran a Alemanya del 7 al 10 d’octubre per mantenir una ronda de contactes amb potencials clients i possibles distribuidors dels seus productes al mercat alemany. Les entrevistes es mantindran en el marc de la reconeguda fira alimentària Anuga.

Aquestes empreses han estat seleccionades d’entre les que participen en el programa “Exportem el sector alimentari del Maresme a Alemanya” que du a terme el Consell Comarcal des de l’estiu. El projecte s’emmarca dins la línia d’actuació del CCM d’ajudar les empreses maresmenques a obrir nous mercats a l’exterior. En aquesta ocasió, l’acció se centra en les alimentàries que, per les característiques dels productes que elaboren, tenen potencial per captivar els mercats europeus.

Assistiran a la roda de premsa el President del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, la Consellera Delegada de Promoció Econòmica, Alícia Rodríguez i les empreses que conformen la delegació maresmenca: Vermouth Cisa, COC Delicatessen, Siro & Xavi, Business Cooperation Networl Global (Bioprasad), Can Serrat, La Cuina de la iaia; Xips Ve de Gust, Tupinamba, Radi i Bouquet Alella.  

Data: 2017-09-22

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme