Presentació de les novetats de la IV edició del Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme

 

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme, recentment distingit per la Federació Espanyola de Triatló com el millor triatló d’Espanya, presenta les novetats de la prova HALF-CHALLENGE, el proper dilluns dia 14 de maig a les 18.00h, a  la sala “Coubertin” del Museu Colet, C/ Buenos Aires 56-58 de Barcelona.

Presidiran l’acte:

  • Ivan Tibau, Secretari General d’Esports
  • Miquel Àngel Martínez, President del Consell Comarcal del Maresme
  • Montserrat Candini, Alcaldessa de Calella 
  • Miquel Blanchart, Campió d’Europa de Llarga distància.

L’edició d’enguany del Half-Challenge, que es celebrarà el proper 27 de maig, dóna suport a la Marató per la Pobresa amb l’organització de diferents actes per recaptar fons. Així a partir del dijous dia 24 a l’entorn de la Expo del Challenge, hi haurà un stand destinat a la venda de samarretes. Dissabte 26 en l’àmbit de la Kid’s Challenge Calella, cada nen donarà 1€ simbòlic a canvi d’una samarreta editada especialment per la Marató per la Pobresa, i diumenge 27 hi haurà dos punts de venda de botifarra solidaria.

D’altra banda, s’ha fet una edició especial de suport a la Marató per la Pobresa, de la cinta d’arribada a la meta.

El Half-Challenge Barcelona-Maresme pot presumir aquest any de tenir un cartell de luxe. Miquel Blanchart, actual campió d’Europa de llarga distància participarà a l’actual edició acompanyat del finlandès JarmoHast, segon a l’Europeu de LD de Tampere 2011, Raúl Amatriain, actual campió d’Espanya de LD i MD i el mataroní José Luis Cano

Data: 2012-05-14

Lloc: Sala Coubertin del Museu Colet (C/ Buenos Aires 56-58 de Barcelona)