Programa Singulars 2019

Nom de l’entitat Fundació Intermedia Sector/especialitat professional Sector Ecommerce i Robòtica Si forma part de la Garantia Juvenil, indiqueu el nom concret del programa Programa Singulars Municipi on es realitza el curs/acció Barcelona Nom del centre on s’imparteix Fundació Intermedia Adreça Gran via Carles III, 62, Baixos. Data d’inici 21-02-2019 Data de finalització 27-12-2019 Horari (dies de la setmana i hores/dia) 9 a 14h, de dilluns a divendres, inicialment Total d’hores 250 hores formació a mida digital, 270 hores mínimes per a la resta de formacions Requisits d’accés

– Joves entre 16 i 29 anys
– Ser Beneficiaris/es de Garantia Juvenil a data d’alta al Projecte
– Inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

Certificat que assoleix l’assistent un cop finalitzada l’acció La pròpia de cada curs realitzat ( en el cas del curs d'Ecommerce, s'opté els carnets de carretoner corresponent). Termini d’inscripció Fins el 28 de febrer, amb la possibilitat d’incorporar-se cobrint baixes durant el mes de març. Com s’ha de fer la inscripció? A través de les vies de contacte esmentades en el tríptic (telèfon i correu electrònic. Documentació a lliurar

– DNI/NIE vigent
– Document situació Administativa de l’Oficina de Treball assignada
– Document DARDO
– Certificat de beneficiari de Garantia Juvenil

Més documentació

El projecte Singulars d’Intermedia està presentat en clau d’itinerari formatiu i professional de 10 mesos de duració en els quals les persones participants realitzaran 270 hores mínimes de formacions transversals com l’emprenedoria, l’anglès, la transformació digital i l’anàlisis del seu balanç competencial respecte al mercat, i per altra banda, 250 hores de formació a mida d’un dels 4 blocs que presentem a continuació:


– Tècnic Ecommerce

– Marketing i publicitat en entorns digitals i social media.

– Programació i implementació d’ecommerce i app’s.

– Robòtica 4.0 i Impressions 3D

A partir de la formació a mida realitzada i aprobada, la persona disposa de l’opció de desenvolupar pràctiques no laborals en entorn tecnològic, entre 80 i 150 hores.
Posteriorment a la formació, tota persona seguirà amb un pla individualitzat en la recerca activa de feina o el retorn educatiu a la formació reglada.