Programa TLN Mobilicat – Mobilitat internacional per a joves inscrits a la Garantia Juvenil

El programa TLN Mobilicat de la Garantia Juvenil pretén millorar el perfil professional i les competències personals claus de les persones joves mitjançant la realització de pràctiques formatives en empreses públiques i privades d’estats membre de la Unió Europea.


 


Cada projecte preveu una sèrie d’accions estructurades en dues fases: la primera fase, que tindrà lloc a Catalunya, inclourà la preparació i capacitació dels joves, i en la segona fase es realitzaran les pràctiques professionals en els diferents països previstos en cada projecte. La durada de les estades a l’estranger serà d’entre 8 i 20 setmanes. Enguany, els països de destinació són: Itàlia, Alemanya, Portugal, Regne Unit, França, Irlanda, Polònia, Bèlgica, Dinamarca i Malta.
Aquestes son les 9 entitats que gestionen el projecte TLN Mobilicat 
Destinataris
Recordeu que les persones que vulguin participar han de complir els següents requisits :


•Tenir entre 18 i 30 anys d’edat.


•Estar inscrites i en situació de beneficiari al Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil en data immediatament anterior a l’inici de l’actuació.


•Estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.


•Tenir estudis d’especialització de grau mitjà o superior abandonats prematurament o acabats.


•Tenir experiència laboral inferior a tres mesos en l’àmbit de l’especialitat.
Més informació de la Garantia Juvenil a ccmaresme.cat/garantiajuvenil
El passat 13 de novembre es va realitzar una xerrada informativa sobre el programa en la qual, les entitats Fundació Catalunya Voluntària, Fundació Barcelona FP, Probens i Nexes van explicar als joves assitents en què consistien els seus projectes i les seves destinacions.
Aquí us deixem idocumentació específica aportada per les entitats: