Recollida selectiva

Aquest servei gestiona la recollida selectiva als municipis i el transport fins a les plantes de tractament de tres fraccions de residus municipals: vidre, paper/cartró i envasos/embalatges lleugers. Els residus es recullen directament a les àrees d’aportació (contenidors) ubicades al carrer. Per encàrrec dels municipis també es presten d’altres serveis específics com ara la gestió d’algunes deixalleries o la recollida porta a porta de grans productors.


Els municipis que han delegat el servei al Consell Comarcal són: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Dosrius, El Masnou, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta i Santa Susanna.


A més, es gestionen les deixalleries d´Arenys de Mar i Arenys de Munt i la de la Vallalta (Sant Pol de Mar-Sant Cebrià de Vallalta), així com el servei de recollida porta a porta de paper i cartró de grans productors als municipis de la Mancomunitat de l´Alt Maresme: Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar i Santa Susanna. El servei es presta a través de l’empresa d’economia mixta Serveis Integrals de Manteniment del Maresme SL. (SIMMAR SL).