Rècord de visitants a l’estand del Consorci de Turisme a Fitur

 


L’afluència de visitants a l’estand del Consorci de Turisme Costa del Maresme a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) ha superat amb escreix les expectatives. 750 persones van ser ateses directament, el que representa un increment respecte als visitants de l’edició de l’any passat d’un 12%. A més a més es va exhaurir tot el material promocional i unes 20 peticions d’informació es contestaran per correu.


Majoritàriament, durant els tres dies d’obertura del Saló al públic, es va atendre peticions d’informació de famílies que buscaven un indret de costa per passar les seves vacances, i tal i com va passar a la fira de Vakantiebeurs (Holanda) un percentatge important dels visitants demanava informació complementària de la comarca donat que ja té feta la seva reserva hotelera al Maresme (principalment als municipis de Calella i Malgrat). D’altra banda, els visitants de Fitur van confirmar que un dels atractius que té la comarca per als visitants potencials és el seu patrimoni modernista. Des de la celebració l’any Gaudí, les rutes modernistes i tota la informació referent a edificis d’aquest moviment artístic s’han convertit en un important reclam per a qui està preparant les seves vacances. Pel que fa als dies d’obertura del Saló per als professionals, va tenir molt bona acollida per part del sector la recentment editada  
Guia d’Allotjaments ,una publicació que recull informació actualitzada de 186 establiments hotelers, apartaments, pensions i hostals, càmpings, residències i cases de pagès de la comarca.