Recursos per a persones amb diversitat funcional

Oficina Tècnica Laboral del Maresme:atén i presta serveis a persones amb un transtorn de salut mental.Fundació Maresme 
: promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.


Centre de Formació i Prevenció: atén a persones amb trastorn mental.


Comunidad Terapéutica del Maresme: presta serveis en salut mental en el territori del Maresme. És entitat fundadora de la Fundació Molí d’en Puigvert (entitat privada, d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb transtorns de salut mental).


SIL Ecom Maresme: Serveis d’Integració Laboral que treballa per afavorir la inclusió en el mercat laboral de les persones amb discapacitat física.


INSERTA: programa organitzat per la Fundació ONCE


PORTALENTO: Inscripció a la Borsa de treball adreçada a joves a l’atur d’entre 16 i 29 anys amb certificat de discapacitat del 33% o més o Incapacitat de la Seguretat Social


 


UPE: És l’unitat de prevenció de l’exclusió i millora de la qualitat de vida orientada a la prevenció i identificació precoç de situacions d’exclusió i/o pobresa.


Té l’objectiu d’impulsar els processos d’inclusió social de les persones joves (16-30 anys) amb problemàtica en salut mental, en risc d’exclusió social i pobresa, de la comarca del Maresme.


Els punts d’actuació, són a Mataró i a Pineda de Mar.