Respostes i solucions a les problemàtiques de l’organització d’esdeveniments

Xerrada: Respostes i solucions a les problemàtiques de l’organització d’esdeveniments que ofereix la plataforma Qultural amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme i que es realitzarà el dimarts 8 d’abril de 9.30h a 12.30h al Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró ( Plaça Miquel Biada, 5 davant l’estació RENFE i al costat del Consell Comarcal Maresme).

Es tracta d’una xerrada pràctica amb la que es pretén donar resposta a les problemàtiques reals dels municipis en matèria d’espectacles. L’objectiu de la trobada és, mitjançant tres exemples verídics, exposar la normativa vigent, orientar en la contractació de proveïdors i serveis que compleixin amb totes les garanties legals i professionals, oferir informació pràctica als i les professionals que treballen en l’àmbit cultural i de gestió d’esdeveniments festius,  i presentar noves eines i aplicacions de gestió eficient i sostenible.
La xerrada es completa amb la part més important de la formació: una ronda de preguntes dels assistents i l’anàlisi de les seves problemàtiques reals, on es podrà compartir tots els dubtes relacionats amb la organització, normativa i seguretat en les produccions d’esdeveniments.

La xerrada es dirigeix als i les professionals que treballen als ajuntaments del Maresme des de les regidories de Cultura, Joventut, Festes, com també a d’altres professionals dels ens locals que tinguin una vinculacíó amb la gestió d’esdeveniments.  La xerrada també es dirigeix a membres d’entitats i d’altres organitzacions que gestionin, organitzin i participin en actes i esdeveniments festius (concerts, festes majors, cultura popular, etc.).

En aquest enllaç podreu realitzar la inscripció per participar a la xerrada.

 

Data: 2014-04-08