Reunió de regidors i regidores de joventut del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme ha convocat una reunió de regidors i regidores de joventut del Maresme  amb l’objectiu de facilitar un espai de trobada i de contacte entre els nous responsables polítics de les regidories de joventut dels ajuntaments del Maresme.  En aquesta reunió s’aportaran reflexions i orientacions sobre el paper de la regidoria de joventut i la tasca del regidor o regidora de joventut.

PROGRAMA:

  • Benvinguda i presentació, a càrrec de la Consellera de l’àrea de Benestar Social i Educació del Consell Comarcal del Maresme, Neus Serra.
  • Què entenem per polítiques de joventut?, a càrrec de les tècniques comarcals de joventut Nati Puvill i Clara Ferrer
  • La regidoria i el regidor/a de joventut. Pautes i orientacions des de l’experiència, a càrrec de Sandra Villarte, regidora de joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar i Jordi Romero, regidor de joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.
  • Línies i dinàmiques de treball a nivell comarcal, a càrrec de les tècniques comarcals de joventut Nati Puvill i Clara Ferrer

Data: 2011-11-26

Lloc: Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per cantonada avinguda Maresme – avunguda Jaume Recoder)

Adreça: Fins a les 12.30h