Roda de premsa de presentació del II Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme

  


La segona edició del Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme comptarà amb una important presència de triatletes professionals, tant en categoria masculina com en femenina. A títol d’exemple, repetiran experiència en el circuit del Maresme la guanyadora de l’edició 2009 de llarga distància, la belga Sofie Goos i el guanyador de la mitja distància Clemente Alonso. També competiran l’actual campió d’Espanya de triatló de llarga distància, el català Víctor del Corral i altres figures del triatló com François Chabaud, Francisco Pontano, Jose Jeuland, Alvaro Velazquez, Mikel Elguezabal o Cyrille Viennot, entre d’altres.


El proper divendres, 30 d’abril, es presentarà en roda de premsa la programació del II Mig Challenge Costa de Barcelona que se celebrarà el diumenge 16 de maig amb una participació de més de 1.100 triatletes i amb novetats respecte als circuits de bicicleta i de cursa a peu. Explicaran les novetats del II Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme el director de cursa, Agustí Pérez, el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo i l’alcalde de Calella i President del Consorci Costa de Barcelona-Maresme, Josep M. Juhé.

Data: 2010-04-30

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per Avinguda Maresme cantonada amb Avinguda Jaume Recoder)