Segona edició del tallers d’emprenedoria per a joves estudiants del Maresme

 

El Servei d´emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme conjuntament amb el Servei de Joventut, torna a posar a disposició dels Instituts del Maresme els tallers d´emprenedoria per a joves estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. La finalitat és fomentar l´esperit emprenedor i acostar-los al món de l´autocupació d´una forma molt dinàmica i pràctica. L´acció està íntegrament finançada, i per tant, no té cap cost per l´institut o l’entitat que ho sol·liciti.

El pas del món educatiu al laboral i les diferents alternatives que aquest ofereix és, sovint, un dels temes que més preocupa els joves que, encara que tinguin clar a què es volen dedicar, no acaben de trobar el camí a seguir per fer la seva inserció laboral. Els tallers que ofereix el Consell Comarcal del Maresme tenen com a objectiu principal oferir l’emprenedoria i l’autocupació com una alternativa viable i de futur a tenir en compte. Es tracta de motivar els joves estudiants a descobrir les seves capacitats i aptituds per al desenvolupament d’un negoci propi.

A la primera edició dels tallers d’emprenedoria que es va fer el curs passat, es van realitzar 42 tallers pels quals van passar-hi 727 alumnes de batxillerat i cicles formatius que cursaven els seus estudis en 9 municipis de la comarca: Sant Andreu de Llavaneres, Malgrat de Mar, El Masnou, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Davant de l’interès i de la valoració positiva que es va fer de la primera edició, el Servei d’Emprenedoria del CCM, conjuntament amb el Servei comarcal de Joventut i amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha programat la segona edició amb l’oferta de 5 tallers:

  1. Taller de generació d’idees
  2. Jo, emprenedor
  3. Passos a seguir per crear la teva empresa
  4. Treballem el nostre pla d’empresa
  5. Fonts d’informació i xarxes socials

Els tallers s’imparteixen en el mateix centre docent. Els instituts i centres d’ensenyament poden fer les sol·licituds fins el 30 de setembre de 2011.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA
Detall dels diferents tallers  
Sol·licitud de tallers Empleneu el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ
Més informació

Maresme, servei d’emprenedoria (CONSELL COMARCAL DEL MARESME)

Telèfon: 93 693 14 50