Seminari sobre: Com realitzar una mesura correcta dels aliments: temperatura, humitat, pH…

Finalitzat

Objectius

Donar als assistents coneixements bàsics de com realitzar una mesura o escollir correctament l´instrument adequat
per fer-ho. Indicar els conceptes bàsics de metrologia. Variables físiques a mesurar en la manipulació d´aliments: Temperatura, humitat, pH, percentatge de compostos polars.

Contingut

Seminari pràctic de 3h realitzat per l’empresa Instrumentos Testo sobre el correcte control de temperatura, humitat, pH i percentatge de compostos polars dels aliments.

Referència Mesura manipulació aliments Públic Usuaris de cuines, obradors i tècnics de qualitat Modalitat Presencial Horari 16h a 19h Hores 3 Dates: Dilluns dia 3 de juny de 2013 Lloc Centre Cívic Cabot i Barba, Pl. Miquel Biada nº5 Mataró (davant del Consell Comarcal del Maresme i estació Renfe) Població Mataró Dates d’inscripció 2013-05-06 Data fi d’inscripció 2013-05-26 Nombre de places Mínim de 15 i un màxim de 30 Requisits d’accés Cal tenir coneixements sobre manipulació d’aliments. Com s’ha de fer la inscripció

Per a fer la inscripció cal omplir el formulari que trobareu aquí: http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=9623

Cost Gratuït Entitat que realitza la formació Eduard Ordoñez i Raquel Serra, del Departament comercial división Food&Health Instrumentos Testo S.A Contacte

Podeu contactar amb el Consell Comarcal del Maresme a través de l’adreça maresmecapacita@ccmaresme.cat o bé a través del telèfon: 93 741 11 75.

Organitzen i col·laboren:

Consell Comarcal del Maresme i l’empresa www.testo.es