Fira de la Dona a Sant Andreu de Llavaneres

  
L’Associació SiDona de Sant Andreu de Llavaneres organitza la Fira de la Dona el dia 09 de març.

Aquesta fira està oberta a totes les entitats i dones de la comarca que treballin en un dels eixos necessaris per minvar les desigualtats i les discriminacions de gènere en tots els àmbits: prevenció, sensibilització, visibilització, empoderament i capacitació, etc.

També està oberta a totes les dones a títol individual que des del seu camp d’expertesa aporten el seu saber fer a la societat i lluiten per sobreviure i tirar endavant els seus projectes: dones artesanes, artistes, emprenedores, esportistes, etc.

La fira coincidirà amb el Dia Internacional de la dona, una cita important en el nostre calendari igualitari, per reivindicar el paper important de la dona en la societat i per renovar el nostre compromís i el de la societat amb la igualtat com una cosa de tothom.

La participació pot ser mitjançant la presència en un estand on s’exposarà el material de l’entitat o de la dona, actuació artística, xerrada, etc.

L’acte tindrà lloc al recinte del Parc de Sant Pere de Sant Andreu de Llavaneres, durant tot el dia.

Qualsevol entitat o dona que estigui interessada en participar s’ha de posar en contacte amb l’associació. Les places són limitades i s’adjudicaran per escricte ordre d’arribada de les sol·licituds.