22 persones s’incorporen a la plantilla del Consell Comarcal gràcies al programa Enfeina’t

 

El Consell Comarcal del Maresme ha contractat avui 22 treballadores i treballadors en el marc del programa Enfeina’t que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya per fomentar la inserció laboral de persones que es troben en situació d’atur de llarga durada. Durant un any desenvoluparan la feina assignada en diferents departaments del Consell Comarcal, del Consorci de Turisme i de l’Arxiu Comarcal. 

Les 22 persones que s’han incorporat a la plantilla del Consell Comarcal són veíns i veïnes de diferents poblacions del Maresme i tenen entre 25 i 62 anys. L’element comú a tots ells és la seva situació d’atur de llarga durada donat que portaven més de 12 mesos inscrits al SOC com a demandants d’ocupació.

Per optar a aquestes places s’han revisat 349 currículums i s’han entrevistat 92 candidats.

En els propers 12 mesos treballaran en diferents projectes dels sectors de Medi ambient, energies i sostenibilitat; serveis a la comunitat; tecnologies de la comunicació i la informació i serveis de proximitat i atenció a les persosnes. A més, comptaran amb un acompanyament de reforç durant tot el període de contractació per tal de millorar la seva futura ocupabilitat.

El vicepresident 1er Joaquim Arnó, la gerent Anna Antoja, el director i les directores de les diferents àrees del Consell Comarcal han donat la benvinguda a les noves treballadores i treballadors.