Taller:10 Passos per implantar la LOPD 15/1999 en petites empreses turístiques.

Subvencionat. Data: 8 d’octubre. Inscripcions obertes.

Objectius L´objectiu del taller és facilitar el compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals LOPD 15/1999 a les petites empreses turístiques per a què ells mateixos puguin dur a terme la seva implantació i manteniment de les seves bases de dades de clients. Contingut

El turisme és un dels sectors més dinàmics de l´economia i, com a tal, està immers en un procés de canvi constant, accentuat amb un creixement de la competència i en la incorporació de noves tecnologies. Cada cop més, prenen rellevància les noves tipologies de consum lligades als nous estils de vida, així com els mitjans d´accés a la venda dels productes turístics. En aquest sentit, s´està dibuixant un nou escenari amb una demanda
creixent per satisfer, que obre un ventall molt ampli d´oportunitats per dissenyar i implantar noves metodologies o eines de venda dels productes i destinacions turístiques.
Per aquest motiu, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona des del Servei de Turisme i la Diputació de Barcelona des de la Gerència de Serveis de Turisme, duen a terme aquests tallers per facilitar a les empreses i a les entitats gestores del territori les tècniques i eines d´optimització, i contribuir així, a millorar el posicionament de les empreses i destinacions.

Referència 10passosDipu/octubre’14 Públic Empresaris sector turístic de la provincia de Barcelona. Modalitat Presencial Horari 9’30h a 13’30h Hores 4 Dates: Dijous 8 d’octubre de 2014 Lloc Consell Comarcal del Maresme (Pl. Miquel Biada, 1 Mataró, davant estació Renfe) Població Mataró Dates d’inscripció 2014-04-29 Nombre de places Limitat. Requisits d’accés Ser empresa sector turístic de la provincia de Barcelona. Com s’ha de fer la inscripció Cal trucar al telèfon: 902.448.448 Cost Aquest taller és subvencionat. Entitat que realitza la formació Pedro Bañares Contacte telèfon: 902.448.448 Organitzen i col·laboren:

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona des del
Servei de Turisme i la Diputació de Barcelona des de la Gerència de Serveis de Turisme.
Consell Comarcal del Maresme-Consorci de turisme costa del Maresme.