Taller d’Autodefensa Emocional

Data: 13 de novembre. Taller gratuït. Places esgotades!

Objectius

Enfortir l’autoestima, l’autoconfiança, el sentiment de seguretat i potenciar la llibertat emocional. Alliberar-se de les emocions tòxiques com la por.
Empoderament com a dona dins una societat masclista.

Contingut

Facilitar el coneixement de totes aquelles conductes, creences i actituds que podem fer per nosaltres mateixes que potencien la nostra fortalesa interior, que ens donen força quan no la trobem i que ajuden a cicatritzar les ferides emocionals que provoquen les agressions i situacions abusives que vivim en el dia a dia per sobreviure a situacions de violència,d’opressió, de discriminació i dominació.
L’autodefensa emocional forma part de la capacitat de resiliència, per tal de superar de forma saludable situacions traumàtiques o difícils de la nostra vida.

Referència AutodefensaSiad/novembre’15 Públic Dones de la comarca Modalitat Presencial Dates: Divendres dia 13 de novembre del 2015 Horari de 10:00 a 12:00 Hores 2 Lloc Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme, plaça Miquel Biada, 1. Davant de l’Estació Renfe. Població Mataró Dates d’inscripció 2015-10-08 Data fi d’inscripció 2015-11-09 Nombre de places 30 Requisits d’accés Ser dona i viure a la comarca. Com s’ha de fer la inscripció

Podeu fer-ne la inscripció a través de la fitxa següent: http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=11338

Cost Gratuït Entitat que realitza la formació Rubén Sánchez. Contacte

siad.maresme@ccmaresme.cat

Organitzen i col·laboren: SIAD-Maresme. Consell Comarcal del Maresme