Taller Facebook: La millor eina per acostar-te a la teva clientela

Taller pràctic adreçat a dones que vulguin utilitzar el Facebook per promocionar el seu negoci, estar en contacte amb els seus clients/tes habituals i fer-ne de nous.

Actualment és imprescindible que el teu negoci tingui presència a les xarxes socials, és la millor eina per promocionar la petita i mitjana empresa ja que, a més de donar més visibilitat al teu negoci, permet estar en contacte amb els teus clients/clientes habituals i fer-ne de nous.

L´objectiu d´aquest taller és que coneguis de manera pràctica les estratègies principals per promocionar el teu negoci a través de Facebook i que sigui una eina de màrqueting i comunicació aplicable a la teva empresa. Recorda, que és convenient tenir pàgina al facebook quan el teu client sigui un client final (persona) i no una empresa. Si el teu client és una empresa, hi han altres xarxes socials més adequades: linkedin, etc. que ja treballarem en properes sessions.

El taller serà eminentment pràctic, cada participant tindrà un ordinador per treballar conjuntament amb l´experta el seu perfil a la xarxa.
És imprescindible que tinguis creada una pàgina d´empresa a Facebook (no perfil personal) per assistir al taller, ja que es treballarà sobre les pàgines d´empresa de les assistents. Podràs aprofitar el taller per exposar tots els teus dubtes relacionats amb aquesta xarxa.

Data: 2012-05-31

Lloc: EDIFICI CABOT I BARBA, 08301 Mataró, plaça Miquel Biada 5 (davant estació Renfe)

Adreça: dues hores

Ho organitza: IMPEM

Preu: Gratuït