Torna el Calamarenys a Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt

Del 5 al 31 d’octubre

 


Puntuals a la seva cita, els calamars tornen a ser els protagonistes dels plats que durant el mes d’octubre oferiran els restaurants de 5 municipis del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.


Sols o acompanyats, els calamars poder ser ideals com a entrant, com a primer o com a segon plat i, veient les cartes dels restaurants que participen a les XII Jornades Gatronòmiques Calamarenys, ens podem fer una idea de les múltiples i variades formes de cuinar-los i combinar-los amb altres ingrendients perquè siguin les autèntiques estrelles d’un bon àpat. Els amants d’assaborir plats nous i plats tradicionals que tenen com a base el calamar, estan d’enhorabona perquè del 5 al 31 d’octubre se celabra el Calamarenys als municipis d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de LLavaneres i Sant Vicenç de Montalt. En total hi participen 23 restaurants d’aquests municipis. Per tal de donar-ne difusió, el Consorci de Promoció Turística del Maresme, en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme ha editat 10.000 fullets que recullen l’oferta de plats i de preus dels restaurants participants. Aquesta publicació es pot trobar als ajuntaments, oficines de turisme, al Palau Robert i a altres entitats de promoció turística de la comarca. També el podeu consultar electrònicament:
 

Clic aquí per a pdf

Aquest és el primer any que el Consorci de Promoció Turística publica la guia del Calamarenys. Amb aquesta edició s’amplia la promoció de la gastronomia de la comarca en un intent de cobrir els esdeveniments més rellevants que s’organitzen al llarg de l’any: pèsols, maduixes; tomàquet ecològic, bolets i DO Alella.