Transport públic al Maresme 
EL TREN

La línia ferroviària que dóna servei al Maresme és la R1.


La via del tren ressegueix els municipis del litoral enllaçant els municipis costaners del Maresme.


Podeu veure horaris, parades i connexions al web de Rodalies


 
L’AUTOBÚS
• EMPRESA SAGALÈS

Aquesta informació ha estat facilitada per l’empresa de transports Sagalés.


Podeu ampliar-la:  • accedint al seu web: www.sagales.com

  • descarregant-se l’aplicació mòbil “Sagalés” per a Android (molt aviat per a iOs)

  • buscant “Sagalés” a Google Maps


SERVEIS AL MARESME:

603+614


AEROPORT DEL PRAT –


BARCELONA –


EL MARESME  – BLANES 

Aquesta línia d’autobús de Barcelona bus va de l’aeroport de Barcelona fins a Blanes. I passa pels següents municipis: Barcelona, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Blanes.


L’horari abraça expedicions des de la matinada i fins la nit, els dies feiners, així com dissabtes, diumenges i festius (amb més expedicions els mesos de temporada alta, que comprèn del 27/03 al 31/10).


El viatge de Barcelona a Calella o Pineda té un cost de 5’10€, i 6’50€ a Santa Susanna, Malgrat de Mar o Blanes.


D’altra banda també es pot viatjar a l’Aeroport del Prat des de Pineda de Mar, Calella o Sant Pol per 9’50€, i des de Blanes, Malgrat o Santa Susanna  per 11’00 €. 

N82


BARCELONA –


 MATARÓ –


PINEDA DE MARL’autobús nocturn N82 fa cada nit el recorregut des de Barcelona fins a Pineda de Mar, amb parades també a Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella.


Disposa d’un horari d’hivern i un d’estiu, però en ambdós casos fa el servei des de passades les 11 de la nit fins les 6 del matí.


La flota d’autobusos està totalment adaptada. 


 

622+625


CALELLA –


PINEDA DE MAR –


MALGRAT DE MAR –


PALAFOLLS –


TORDERA – BLANES

Aquest servei de Barcelona Bus i Sagalés recorre Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera (L-625) i Blanes (L-622); totes dues els dies feiners des de primera hora del matí fins al vespre i – en el cas de la L-622 – també en caps de setmana i festius a la temporada d’estiu. 


691


PINEDA DE MAR –


CALELLAEl bus urbà entre Pineda de Mar i Calella circula per ambdues poblacions de dilluns a dissabte durant tot el dia.


Els dies feiners amb una freqüència de cada 20 minuts i en dissabtes de cada hora.


A més dels títols de transport ATM i els propis de Sagalés, també es posa a disposició de l’usuari una targeta Social de 10 viatges.


 

627


SANT CEBRIÀ DE VALLALTA 


CANET DE MAR –


SANT POL DE MAR –


CALELLA

Barcelona Bus i Sagalés també s’encarreguen de la mobilitat en transport públic amb un autobús per Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella. Circula durant tot el dia de dilluns a divendres.