Triatletes d’arreu el món es donen cita al Maresme

el 4 d’octubre de 2009 se celebarà el I Challenge Costa de Barcelona-Maresme

  


Ja ha començat el compte enrera i el 4 d’octubre de 2009, el Maresme acollirà un esdeveniment esportiu i social sense precedents: el
I Challenge Costa de Barcelona Maresme
que consisteix en una triatló de llarga distància (3.800 metres de natació a mar obert, 180 kilòmetres de ciclisme per carretera i 42,125 km de cursa a peu). Personalitats polítiques, esportives i representants del sector turístic de la comarca hi van assistir a la presentació.


Les inscripcions ja són obertes i es calcula que uns 2.500 triatletes d’arreu el món participaran en el I Challenge Costa de Barcelona-Maresme, una prova amb uns circuits que, segons els experts, es pot convertir en el més ràpid del món. Calella serà la seu oficial d’aquest important esdeveniment esportiu que escalfarà motors amb la celebració el 10 de maig de 2009 de la Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, una triatló que transcorre pels mateixos circuits, però que redueix el recorregut de les proves de natació, ciclisme i cursa a la meitat. Calella, seu del Challenge La població de Calella ha estat la triada per ser la seu central del Challenge Costa de Barcelona-Maresme. El lloc de sortida, boxes i meta estarà ubicat al Passeig Marítim d’aquesta població (davant el CMR). El passat divendres, es van presentar a l’estadi olímpic de Barcelona els recorreguts i característiques de cada una de les proves que són els següents: 1a part: natació Lloc:platja de Calella
Hora de sortida: 7:00h
Distància: 3.800 metres
Format: a dues voltes
Temps màxim: El temps màxim per cobrir aquesta prova, incloent el temps de transició és de 2hores i 20 minuts. 2a part: ciclisme Lloc: Nacional II al seu pas per les poblacions de Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i El Masnou. El circuit encara no està tancat definitivament.
Distància: 180 kilómetres
Format: 2 voltes
Temps màxim: El temps màxim per cobrir aquesta prova més la de natació és de 10 hores (incloent els dos temps de transació) 3a part: cursa a peu Lloc: El recorregut encara està per tancar, però les poblacions que podran viure el pas de la cursa seran: Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.
Distància: 42,195 kilòmetres
Temps màxim: El temps màxim per cobrir aquesta prova, la de natació i la de ciclisme més les dues transicions és de 17 hores. A les 24 hotes del 4 d’octubre es tancaraà la línia de meta.

 

Clic aquí per a pdf