Trobada Institucional de la Xarxa Impulsem Autònoms

 


Sessió adreçada a tots els tècnics/ques i regidors/es dels ajuntaments del Maresme, a l´empresariat autònom, als autònoms dependents, a les persones emprenedores, als sindicats, a les patronals i a les entitats socioeconòmiques locals en general que dia a dia estan vetllant per aquest col·lectiu.


El dimarts, 24 de març, se celebrarà al Maresme Centre de Negocis la Trobada Institucional de la Xarxa Impulsem Autònoms, en la qual es tractarà el nou Reglament del treball autònom dependent, aprovat en el Consell de Ministres. També es parlarà del projecte INICIA i de la conjuntura econòmica actual enfocada al treballador autònom. Hi intervindran: Mireia Franch, directora general d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.
Cesar Garcia, Secretari Executiu de politica sectorial de la Unió de Profesionals i Treballadors Autònomos (UPTA-España).
Salvador Duarte, President de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC – UGT de Catalunya)
-Modera:Daniel Jover, Soci-consultor de CRIA SL-Grup Promocions Per assistir, cal confirmar assistència al 93 755 54 86 (Administració del Maresme Centre de Negocis) o enviant un correu electrònic a  
info@maresmecn.cat

Data: 2009-03-24

Lloc: Maresme Centre de Negocis (Passeig del Callao s/n de Mataró)

Adreça: Passeig del Callao s/n 08301 Mataró

Adreça: De 13.00h a 14.30h