Un centenar d’empresaris participaran dijous en el Getting Contacts “Maresme Exporta”

Els experts asseguren que obrir-se a nous mercats és una estratègia clau per al creixement econòmic i empresarial. En aquesta línia, el Consell Comarcal del Maresme i la Cambra de Comerç de Barcelona, dins el projecte Maresme Exporta, han organitzat una sessió de Getting Contacts centrada en la internacionalització i la cooperació en l’exportació. La trobada tindrà lloc el dijous 11 de juliol a l’hotel Atenea Port Mataró i comptarà amb la participació de 96 empreses.  El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, i el conseller delegat de Promoció Econòmica José Manuel López seran els encarregats de donar el tret de sortida a la sessió.

PROGRAMA:

9:00h.- Obertura de portes i lliurament d’acreditacions

9:30h.- Benvinguda i presentació a càrrec de Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme, i José Manuel López, conseller delegat de Promoció Econòmica del CCM.

9:40h.- La internacionalització com a via de creixement per la PIME, a càrrec d’Elisabet Coll-Vinent, directora del departament internacional de Cambra de Comerç de Barcelona.

Taula Rodona: Noves vies d’exportació i casos: Nord-Àfrica i Orient Mitjà / Europa – Alemanya i Nord Europa. Experiències d’empreses al Maresme, amb la participació de FAGEM i PIMEC

Networking efectiu i dinàmica Getting contacts, a càrrec de Juanjo S. Villalobos, gerent de Summa Systems / Getting contacts!@

10:30h.- Pausa de 15 minuts

10:45h.- Inici del Getting Contacts. Desenvolupament de les entrevistes encreuades mitjançant agenda personal de contactes.

14:00h.- Fi de les entrevistes

 

Data: 2013-07-11

Lloc: Hotel Atenea Port Mataró

Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme i Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de Diputació de Barcelona