Una cinquenta d’electes i tècnics municipals debatran sobre les compres agregades

 

El Consell Comarcal del Maresme acollirà demà una Jornada, convocada per l’Associació de Municipis i Comarques (ACM), per parlar dels reptes de la contractació local a través de les bones pràctiques i el nou marc de la reforma de la llei de contractes. El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, acompanyarà en l’inici de la jornada al president de l’ACM, Miquel Buch, i al delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona Miguel Àngel Escobar.

Hi assistiran una cinquentena d’electes i tècnics municipals de municipis de l´àrea de Barcelona (Alt Penedès, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental).

El Consell Comarcal del Maresme va ser pioner en promoure, el 2006, un servei de gestió de compres agregades per aconseguir preus més competitius en l’adquisició de material i o serveis municipals. L’experiència va ser adoptada posteriorment per l’ACM per facilitar que tot el món local català gaudís dels avantatges d’aquesta modalitat de compra conjunta. Actualment, la Central de Compres del món local de l´ACM compta amb 938 ens locals que adquireixen productes o serveis mitjançant aquest sistema. Aquesta xifra demostra que és la central compres més utilitzada a l´Estat espanyol.

El president de l´ACM, Miquel Buch, el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa,  i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona Miguel Àngel Escobar i Gutiérrez, donaran la benvinguda als assistens a les 9:15h.
 
Un cop acabi la inauguració, els dos presidents i la delegat atendran els mitjans de comunicació.
 

Data: 2017-03-07

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme

Adreça: Plaça Miquel Biada 1 de Mataró (davant l’estació de RENFE)