Vilassar de Dalt acull la representació de l’espectacle denúncia contra la violència masclista: “Rebota, rebota y en tu cara explota” d’Agnés Mateus i Quim Tarrida

 

El Teatre La Massa de Vilassar de Dalt acull el proper 8 de febrer la representació de “Rebota, rebota y en tu cara explota”, una contundent denúncia contra la violència que pateixen les dones. És un espectacle dur no recomanat per a menors de 14 anys que anirà seguit d’un col·loqui.

Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a dir les coses pel seu nom. S’ha de perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, merda seca, metàstasi, leucèmia, calvície, ventre de lloguer i amor. Parlar de la nostra passivitat, de l’acció de les gents petites que està canviant el món a poc a poc, de la nostra deixadesa, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del meu despotisme que ningú no coneix i uns quants pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència…ens hauria d’esclatar la vida a la cara més sovint.

 

Data: 2019-02-08

Lloc: Teatre La Massa de Vilassar de Dalt

Adreça: Plaça del Teatre 3 08339 Vilassar de Dalt

Tipus d’acte: -3-