Gestió de la relació amb el client en empreses de turisme i oci

Nom de l’entitat AUTOOCUPACIÓ Enllaç a l’acció http://www.autoocupacio.org/serveis/formacions/tour-is-me-barcelona Sector/especialitat professional Hoteleria i turisme Si forma part de la Garantia Juvenil, indiqueu el nom concret del programa TOUR is ME: Creació d'ocupació en els sectors de l'oci i el turisme Municipi on es realitza el curs/acció Barcelona Nom del centre on s’imparteix Autoocupació Adreça Vallespir, 189 (08014) Data d’inici 02-02-2019 Data de finalització 31-12-2019 Horari (dies de la setmana i hores/dia) De dilluns a divendres de 9h a 14h Total d’hores 400 hores de formació Requisits d’accés Persones joves entre 16 i 29 anys amb interès pel món del turisme i l'oci. Certificat que assoleix l’assistent un cop finalitzada l’acció Certificat propi de la Fundació i certificat oficial d'anglès (FCCI) i ACTIC Termini d’inscripció tot l'any Com s’ha de fer la inscripció? Ens podeu contactar per telèfon al 93.490.88.60 i/o per e-mail a . La persona haurà de venir un dia a la Fundació i omplir un formulari d’inscripció. Documentació a lliurar DNI, DARDO, Certificat de Garantia Juvenil Aquests dos últims els podem ajudar a inscriure's. Més documentació

TOUR is ME: és un projecte que pretén promoure les oportunitats d´inserció sociolaboral del col·lectiu de joves a l´atur, tot aprofitant un dels principals avantatges competitius del nostre país, com és el creixement continuat del sector del turisme i l´oci i la seva capacitat de generació d’ocupació.
A través d’aquest projecte s’ofereix orientació individual i personalitzada a les persones joves, així com una formació a mida adaptada a les demandes i necessitats del sector del turisme i l’oci. Paralel·lament, totes les persones que hagin pensat en crear un negoci també tindran la possibilitat de rebre assessorament orientat a la creació d’empreses.