Vilassar de Mar organitza actes per Galícia

A iniciativa d´un grup de vilassarencs i amb el suport dels ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar, el pròxim cap de setmana 22 i 23 de febrer, el municipi de Vilassar de Mar organitza actes de suport al poble gallec. L´objectiu principal és aconseguir que la tragèdia del Prestige no quedi en l´oblit i també recaptar diners per ajudar Galícia. Una taula rodona amb tècnics especialistes en el mar, una “queimada” i un tastet de musclos conformen el gruix dels actes.


PROGRAMA:
Dissabte 22 de febrer
18 hores: Taula rodona amb la participació de: José Manuel de la Fuente, advocat i professor de contaminació marítima de la UPC, Alfred Vara Blanco, químic i especialista en Medi Ambient, Joan Martín Mallofré, capità i professor de construcció naval de la UPC, Agustí Martín Mallofré, capità i professor de navegació de la UPC, Manuel Orti Espanech, pilot de la Marina Mercant. Com a moderador: Alfons Morales, capità.
Al acabar l´acte, es farà una “Gran Queimada Popular” a la plaça de l´Ajuntament amb la col·laboració del grup d´havaneres Espigó de Garbí. Preu del tiquet: 2 euros.
Diumenge 23 de febrer
A les 12.30 hores, a la plaça de l´Ajuntament, “Tastet de musclos”, acompanyat amb vi de Riveiro. Preu del tiquet: 5 euros.

Del 17 al 23 de febrer exposició al Centre Parroquial (Documentació cedida pels voluntaris de l´ADF Burriac sobre el viatge que van realitzar a Galícia).

Els actes compten amb la col·laboració de:
EMSERA, el cuiner Justo i el seu equip, Mercat Municipal, Bricbarca, Voluntaris Nou Vent, Grup d´havaneres Espigó de Garbí, Voluntaris ADF Burriac, Olga Zuloaga, Grup Solidari Vilassar de Mar.