Xerrada informativa sobre l’FP Dual i oportunitats de treball a Alemanya

 

El proper dimecres 23 al Centre Cívic Cabot i Barba, tres agències referents en l’FP Dual a Alemanya (Institut dual IDEA, ABC Humbolt, i Bridge forMobilitly), ens explicaran en què consisteix aquest programa de formació / treball, i també ens presentaran algunes ofertes de treball per titutals d’FP en l’àmbit del comerç, sanitàri, estètica, etc.

Inscriu-te AQUÍ 

 

Les agències gestionen ofertes en sectors professionals i regions geogràfiques diverses, així que serà interessant poder-les reunir en un mateix fòrum per preguntar directament els dubtes sobre com es fa la selecció, quin és el programa i les condicions de marxar a treballar o a estudiar uns mesos a Alemanya.

Durant la xerrada s’explicaran dos tipus d’accions, que poden interessar tant als joves com als professionals de joventut:

Formació Dual:

Formació de tres anys, que combina els mòduls teòrics de la professió en un centre educatiu, i la part pràctica en una empresa.

S’obté una doble titulació i experiència laboral en el sector professional.

Cal tenir 18 anys, titulació d’ESO acreditada i nacionalitat d’un país membre de la UE.

Les agències fan formació lingüística subvencionada previa a l’estada formativa.

Programes de capacitació / treball:

Es tracta d’ofertes de treball a diverses regions alemanyes.

Cal tenir entre 18/20 i 35 anys (en funció del programa), títol d’FP de cicle superior finalitzat, i nacionalitat d’un país membre de la UE.

Les agències fan formació lingüística subvencionada prèvia a l’inici del treball.