124 emprenedors i emprenedores han seguit les xerrades i seminaris de la VI Setmana de l’Emprenedoria al Maresme

 
Potenciar allò que sabem fer, saber transmetre els nostres valors i, sobretot, creure en nosaltres i en les nostres possibilitats són els principals consells que els ponents participants a la sisena edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme han transmés als assistents. El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, ha clausurat aquesta edició oferint el suport del servei d’emprenedoria comarcal i del Maresme Centre de Negocis als emprenedors i emprenedores que estan pensant muntar el seu propi negoci, ho acaben de fer o intenten donar un nou rumb professional a la seva vida.

124 emprenedores i emprenedors han participat a les 11 sessions de formació de la VI Setmana de l’Emprenedoria al Maresme, una iniciativa del Consell Comarcal per donar suport a les persones que cerquen en l’autoocupació la seva sortida professional. La situació econòmica i el canvi de mentalitat fa que cada vegada siguin més els que es plantegen donar forma a les seves idees de negoci i muntar la seva pròpia empresa. El camí no és fàcil, però els recursos hi són. Aquesta és la principal línia argumental que han seguit els i les ponents que han participat a la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme.

 
Aquesta ha estat l’edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme que ha tingut una participació més elevada i en la qual s’ha donat una dosi més alta d’interacció entre participants i ponents. A títol d’exemple, després de la cloenda oficial, els assistents van participar en un networking que els va ajudar a posar en pràctica les tècniques de promoció apreses al llarg de les diferents sessions, cercar aliances i possibles clients per al seu negoci.

La Setmana de l’Emprenedoria s’ha celebrat al Maresme Centre de Negocis, l’espai que ha habilitat el Consell Comarcal com a suport a les persones que han iniciat un nou negoci i necessiten una seu social, un petit despatx o una taula de coworking.

El Consell Comarcal vol agrair públicament la implicació de totes i tots els ponents que han col·laborat en aquesta Setmana de l’Emprenedoria al Maresme aportant la seva experiència personal com a emprenedor/a i compartint els seus coneixements amb tots els assistents.