13 municipis del Maresme promocionen la cuina del bolet

 


Amb la tardor arriben els bolets i amb aquests la seva promoció gastronòmica. Aquesta temporada, tretze municipis de la comarca s’han sumat al programa La cuina del Bolet del Maresme que impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Gremi d’Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme. Al llarg de tot el mes i fins a principis de desembre, el bolet serà el protagonista d’exposicions, fires, jornades i cartes d’un bon nombre de restaurants de la comarca.


El Maresme s’ha convertit en un territori de visita obligada quan comença la temporada de bolets. Les activitats relacionades amb aquest producte es complementen amb els plats especials que incorporen els restaurants a la seva carta i que tenen el bolet com a protagonista. Aquesta tardor hi participen tretze municipis de la comarca en el programa La cuina del bolet al Maresme: Vilassar de Dalt, Arenys de Munt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Premià de Mar, Cabrils, , Mataró, Caldes d’Estrac, Premià de Dalt, Teià , Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres. Els tres darrers s’hi han incorporat aquest any per primera vegada. Per tal de promocionar les fires, exposicions, jornades i restaurants que ofereixen plats especials amb bolets, el Consorci i el Gremi han editat un fullet que es distribuirà pels ajuntaments, oficines de turisme, restaurants, Palau Robert, Oficines de turisme de Catalunya a Europa i entitats de la comarca. En total s’han editat 6.000 exemplars.  
Programa de la Cuina del Bolet al Maresme 2005