El CCM només subministrarà aigua de la dessaladora fins que es comprovi que la qualitat de l’aigua dels pous de la Tordera no ha estat afectada per l’accident que s’ha produït aquest matí


Aquest matí, un camió que transportava productes químics ha patit un accident de trànsit al terme municipal de Tordera. L’abast del sinistre ha comportat l’activació del Pla d’Emergències de Transport en Carretera (TRANSCAT). Donat que una part de la càrrega (clorur de zinc) s’ha abocat a la llera del riu Tordera, el Consell Comarcal del Maresme, ens gestor de l’abastament d’aigua potable en alta a onze municipis de la comarca, ha decidit aturar els pous que gestiona en aquest riu fins a comprovar-se si la qualitat de l’aigua abastada ha sofert alguna alteració.


Fins que el servei es reprengui amb normalitat únicament s’abastarà aigua potable de la Instalació de Tractament d’Aigua Marina situada al Terme Muncipal de Blanes. Els municipis als quals el CCM subministra aigua en alta són: Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt i Sant Iscle de Vallalta.