23 ajuntaments s’impliquen en la Xarxa TET Maresme

  


Ahir, dimecres 2 de desembre a les 12h, es va celebrar la I reunió amb els Ajuntaments signants del conveni de col·laboració per a l’establiment de la Xarxa Transició Escola Treball (TET) al Maresme que es promou des de l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal.


La reunió es va realitzar a la sala d’actes del Maresme Centre de Negocis i hi van assistir 27 persones entre tècnics i tècniques de les àrees d’Educació, Joventut, Promoció Econòmica i Serveis Socials de diversos Ajuntaments i també càrrecs electes. Durant aquest any 2009, 23 dels 30 municipis de la comarca han signat el conveni Xarxa TET Maresme.

La trobada va servir per fer resum i valoració de les accions realitzades durant aquest any des del projecte Xarxa TET Maresme, exposar la identificació de l’àmbit de treball i priorització de la problemàtica i per compartir amb els Ajuntaments la proposta de treball de cara a l’any 2010.

Aquesta proposta de treball es basa en la divulgació del diagnòstic per tota la comarca, la formació per als professionals dels recursos TET en matèria d’acompanyament i de treball en xarxa, la implementació de dispositius d’acompanyament DILTET – Dispositius Locals de Transició Escola Treball als municipis i, per últim, la creació d’eines d’informació i avaluació tot sistematitzant la recollida de dades i elaborant indicadors.