EL TEMPS: Ambient fred.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{+}{v}Informació patrocinada per:{v}{+}
  


{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 27-11-2010.

A mesura que avanci el dia la nuvolositat augmentarà però estarà formada per núvols alts i mitgencs. No s’esperen precipitacions. Els vents seran febles, força 2 a 3, de component Est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran lleugerament i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes es mantindran entre els 0 i els 5 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 28-11-2010.
La nuvolositat serà abundant durant el matí i fins el migdia mentre que durant la tarda el sol s’anirà imposant. Durant el matí s’esperen pluges minses a qualsevol punt de la comarca. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component variable entre el Nord-est al matí i el Nord de la tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes es mantindran entre els 9 i els 13 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 5 als 8 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 29-11-2010.{n}
La nuvolositat serà abundant a tota la comarca i durant tot el dia tot i les clarianes que ppodrem teni ra primeres hores del dia. A partir del migdia s’esperen precipitacions en forma de pluges i ruixats, localment d’intensitat moderada i abundants. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component Sud. La mar estarà alterada amb maror i àrees de forta maror. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels 4 als 7 graus.