EL TEMPS: Gotes al matí i sol a la tarda.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{+}{v}Informació patrocinada per:{v}{+}
  


{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 28-11-2010.

La nuvolositat serà abundant durant el matí i fins el migdia mentre que durant la tarda el sol s’anirà imposant. Durant el matí s’esperen pluges minses a qualsevol punt de la comarca. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component variable entre el Nord-est al matí i el Nord de la tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes es mantindran entre els 9 i els 13 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 5 als 8 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 29-11-2010.
La nuvolositat serà abundant a tota la comarca i durant tot el dia tot i les clarianes que ppodrem teni ra primeres hores del dia. A partir del migdia s’esperen precipitacions en forma de pluges i ruixats, localment d’intensitat moderada i abundants. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component Est. La mar estarà alterada amb maror i àrees de forta maror. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels 4 als 7 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 30-11-2010.{n}
Durant el matí es mantindrà la nuvolositat abundant però amb el pas de les hores el temps millorarà i les clarianes aniran guanyant protagonisme. Durant el matí s’esperen precipitacions en forma de ruixats febles i poc abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. La mar estarà alterada amb maror i àrees de mar de fons. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels 3 als 6 graus.