Suport a l’Ocupació Juvenil del Maresme

El Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil té com a objectiu reconduir al sistema educatiu a les persones joves d’entre 16 i 29 anys que hagin abandonat els estudis o estiguin en risc de fer-ho prematurament.

És una iniciativa promoguda i impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i finançada per FSE Plus de Catalunya 2021-2027 que ofereix el Consell Comarcal al jovent maresmenc.

Ofereix un acompanyament individualitzat i processos d’orientació, suport i mentoria.

A qui s’adreça

A persones joves d’entre 16 i 29 anys residents a la comarca del Maresme, que necessitin suport, orientació i acompanyament per la continuïtat formativa i/o la transició al món laboral.

En què consisteix

  • Atenció directa a joves: 
    – Disposaràs d’una atenció personalitzada per part del personal tècnic de Suport a l’Ocupació Juvenil per informar-te sobre l’oferta formativa existent, facilitant-ne les eines i recursos necessaris per la preparació i accés a la recerca activa de feina i/o altres interessos que puguin ser del teu interès.

    – Les accions d’informació, orientació i acompanyament podran constar d’una única sessió de caire informatiu o d’un procés més ampli format per diferents sessions en funció de la teva situació personal.

    – Les actuacions poden ser individuals o grupals depenent dels objectius que es vulguin assolir i dels continguts que siguin necessaris treballar (aproximació al context laboral, motivacions i interessos professionals, mercat de treball i ocupacions, informació sobre estudis, recerca de feina, etc).

Apunta-t’hi

Si t’interessa, demana cita prèvia per rebre informació i assessorament individualitzat per part de la tècnica referent del programa omplint el següent formulari.